Välkommen till Ålandsbanken

Bekanta dig med våra tjänster »

Private Banking

Ålandsbanken Private Banking hjälper privatpersoner och entreprenörer med en större förmögenhet i livets alla skeden. Vårt mål är att skapa bästa möjliga helhetslösning för varje enskild kund, oavsett om det handlar om placeringar i aktier och fonder eller att planera för generationsskiften. Vi gör det svåra enkelt och det komplicerade mer lättillgängligt, så att du ska känna att din ekonomi vilar i trygga och familjära händer i en bank som präglas av förtroende och omtanke.

Premium Banking

Känner din nuvarande rådgivare till dina behov, ambitioner och drömmar? Ålandsbanken Premium Banking vänder sig till privatpersoner som uppskattar en servicenivå som är unik inom bankvärlden. Hos oss är det därför en självklarhet med en personlig rådgivare. Som Premium Banking-kund får du dessutom tillgång till en rad förmåner som handlar om det lilla extra både gällande din privatekonomi, trygghet, service och livsstilstjänster. Vi går utöver det vanliga och löser våra kunders behov.

Om Ålandsbanken

LÅNG OCH STABIL UTVECKLING FÖR ÅLANDSBANKEN

Ålandsbanken grundades redan 1919 av dåtida åländska entreprenörer som ville ha en egen, åländsk bank. Efter den kraftfulla etableringen i Finland kändes det naturligt att börja snegla mot Sverige. Vi fortsatte vår tradition att använda svaga marknadslägen för expansion genom att 2009 etablera oss genom ett förvärv. På det sättet skapades en plattform för vår verksamhet i Sverige. Våra kontor: Stockholm (Stureplan 19, +46 (0)8 791 48 00), Göteborg (Kungsportsavenyen 1, +46 (0)31 333 45 00) och Malmö (Carlsgatan 3, +46 (0)40 600 21 00).

Bli kund i Ålandsbanken

Vill du att vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst första möte? Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

Detta kan även intressera dig