Hoppa till huvudinnehåll

Arbeta på Ålandsbanken

En bank – fyra affärsområden – en mängd möjligheter för dig.
Bank kvinna kontor

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och vi väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra vår verksamhet framåt så kan du bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige. I vårt fjärde affärsområde, partnersamarbeten, ligger fokus på att utveckla bankverksamheten mot nya digitala och innovativa lösningar.

Vår arbetsplats kännetecknas av dialog och korta beslutsvägar där våra ansvarsfulla och ambitiösa medarbetare bidrar till bankens utveckling med sina specifika kompetenser och kunskap. Det personliga engagemanget från varje medarbetare skiljer oss från andra.

Genom vårt utbud av tjänster och produkter särskiljer vi oss något från andra banker. Genom hur vi levererar dem särskiljer vi oss betydligt mer. Vi särskiljer oss också från andra genom att vi som jobbar på Ålandsbanken är överens om vad vi står för i dag och vilken ambition vi har för i morgon. Vi fortsätter på vår egen väg genom att värna om vår ambition att alltid sätta kunden i främsta rummet. Klicka på länken nedan för att bekanta dig med de tjänster vi erbjuder för tillfället.

Här presenterar vi våra lediga tjänster