Ålandsbanken Private Banking

På en marknad där många talar om skräddarsydda lösningar är vårt agerande något annorlunda. Det innebär att vi lyssnar innan vi talar, att vi frågar innan vi svarar och att vi inte bara förstår utan även känner för både den uppgift och det förtroende vi får.

Bekanta dig med våra tjänster

Vi går vår egen väg

Hur ser din situation ut idag? Vilka är dina behov, dina ambitioner och drömmar? En korrekt analys av din nutid är en förutsättning för samsyn kring vägen till framtida mål. Det är en viktig del i vår arbetsmetod, så är även hårt arbete, lokal erfarenhet och förmågan att finna nya vägar.

Vi sammanfattar Ålandsbankens synsätt med att vi går vår egen väg. Genom att tänka bortom den traditionella bankvärlden skapar vi förutsättningar för en ambitiös leverans som hjälper dig på lång sikt.

Välkommen till Ålandsbanken Private Banking.

Christian Lindahl
Chef Ålandsbanken Private Banking Sverige


 • Finansiell Planering

  Finansiell Planering

  Vår syn på Finansiell Planering är sprungen ur vår historia och vår grundläggande inställning till dynamiken och flexibiliteten i entreprenörskap. Sedan närmare hundra år drivs Ålandsbanken av entreprenörer för entreprenörer.

  Läs mera
 • Förmögenhets­förvaltning

  Förmögenhets­förvaltning

  Behov varierar, både mellan personer och över tid. Därför har du som kund en egen förmögenhetsförvaltare och en strategi anpassad till din situation.

  Vår förmögenhetsförvaltning
 • Personlig Service & Banking

  Personlig Service & Banking

  Vi ser fram emot att leverera lösningar åt dig och din familj. Vårt jobb är att få det att fungera.

  Läs mera