Hoppa till huvudinnehåll

Private Banking passar dig som är i behov av hjälp med komplexa affärer och strukturer, t.ex. fastighetspaketeringar, bolagsstrukturer, finansiering, försäkringslösningar, utlandsflytt samt kapitalförvaltning.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG PÅ BÄSTA SÄTT?

Vi går vår egen väg

Hur ser din situation ut idag? Vilka är dina behov, dina ambitioner och drömmar? En korrekt analys av din nutid är en förutsättning för samsyn kring vägen till framtida mål. Det är en viktig del i vår arbetsmetod, så är även hårt arbete, lokal erfarenhet och förmågan att finna nya vägar.

Vi sammanfattar Ålandsbankens synsätt med att vi går vår egen väg. Genom att tänka bortom den traditionella bankvärlden skapar vi förutsättningar för en ambitiös leverans som hjälper dig på lång sikt.

Välkommen till Ålandsbanken Private Banking.

Christian Lindahl
Chef Ålandsbanken Private Banking Sverige

Ålandsbanken Private Banking

Välkommen till en bank som den borde vara

På en marknad där många talar om skräddarsydda lösningar är vårt agerande något annorlunda. Det innebär att vi lyssnar innan vi talar, att vi frågar innan vi svarar och att vi inte bara förstår utan även känner för både den uppgift och det förtroende vi får.

Det som skiljer oss från andra är inget vi pratar om, det är något vi gör. Vår ambition är att hjälpa dig och din familj i livets alla skeden. För att kunna leverera tjänsten Private Banking till dig tillhandahåller vi ett team av medarbetare från Förmögenhetsförvaltning, Finansiering, Juridik samt Personlig Service & Banking.

Ålandsbanken Private Banking

Redo att uppleva en annan typ av bank?

Välkommen till en bank som värdesätter dig och miljön