Ålandsbanken Premium Banking

Vår servicenivå är unik inom bankvärlden. Vi går ut över det vanliga och löser våra kunders ärenden med hög ambition att uppnå den bästa personliga servicen. Du får personlig rådgivning och experthjälp inom ekonomi och juridik, men också service och trygghet på resor och i vardagen.

Bekanta dig med våra tjänster

Vi går vår egen väg

Hur ser din situation ut idag? Vilka är dina behov, dina ambitioner och drömmar? En korrekt analys av din nutid är en förutsättning för samsyn kring vägen till framtida mål. Det är en viktig del i vår arbetsmetod, så är även hårt arbete, lokal erfarenhet och förmågan att finna nya vägar.

Vi sammanfattar Ålandsbankens synsätt med att vi går vår egen väg. Genom att tänka bortom den traditionella bankvärlden skapar vi förutsättningar för en ambitiös leverans som hjälper dig på lång sikt.

Välkommen till Ålandsbanken Premium Banking.

Våra tjänster

 • Premium Service

  Premium Service

  Ekonomisk plan skräddarsydd för dig

  För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service behöver vi känna till dina behov och önskemål. Därför inleder vi alltid samarbetet med en kartläggning av din ekonomi.

  Bekanta dig med Premium Service
 • Premium Finans

  Premium Finans

  Banktjänster för hela din privatekonomi

  Premium Finans innebär att vi ser till din ekonomiska helhet. Du får bättre kontroll över din ekonomi – och mer för pengarna.

  Bekanta dig med Premium Finans
 • Premium Livsstil

  Premium Livsstil

  Gör livet enklare

  Det finns mer i livet än pengar. Mat, underhållning och resor till exempel. Via vår Concierge Service får du förstklassig hjälp med det mesta.

  Bekanta dig med Premium Livsstil
 • Premium Trygg

  Premium Trygg

  För extra trygghet

  Som Premiumkund har du flera försäkringar. En omfattande reseförsäkring som gäller för hela familjen. Dessutom har du identitetsstöldsförsäkring, köpskyddsförsäkring och prisskyddsförsäkring.

  Bekanta dig med Premium Trygg
 • Premium Placering

  Premium Placering

  Ta ett steg närmare dina drömmar

  Som Premiumkund får du även tillgång till Ålandsbankens kapitalförvaltning i fondform. Du väljer endast vilken risknivå du vill ta – vi sköter resten.

  Bekanta dig med Premium Placering
 • Premium Miljö

  Premium Miljö

  För en hållbar totalekonomi

  Vi strävar efter att vår verksamhet ska drivas långsiktigt hållbart såväl finansiellt, socialt som miljömässigt. Tillsammans med oss kan du och din familj bidra till ett friskare Östersjön.

  Bekanta dig med Premium Miljö
Premium Digitala tjänster

Premium Digitala tjänster

På Internetkontoret kan du kommunicera direkt med din egen Premiumrådgivare både tryggt och säkert. Du ser de meddelanden som du har skickat och du kan svara på meddelanden från din rådgivare. Utöver Internetkontoret har du så klart också tillgång till Mobilbanken som app till iPhone och Android.

Funktionen Min Ekonomi ger dig full kontroll och överblick över din ekonomi. 

På Internetkontoret kan du till exempel:

 • Få överblick över dina engagemang hos oss.

 • Följa utvecklingen av dina placeringar.

 • Hantera dina betalningar och överföringar.

 • Använda e-faktura och skapa Mobilt BankID.

Under Placera-fliken kan du ta del av de senaste marknadsnyheterna, kurser och börsindexen. Du har möjlighet att följa utvecklingen av dina placeringar och handla med värdepapper och fonder.

Prislista

Dina personliga Premiumsidor ger dig mer bankservice online

I det utökade Internetkontoret för Premium Banking hittar du under fliken Förmåner aktuella erbjudanden och evenemang som du kan ta del av. Du kan kontakta Concierge Service direkt och boka semesterboende med mera. Via tjänsten StopService registrerar du dina kort- och personuppgifter för att kunna spärra dina kort om olyckan är framme.

Läs mer om våra digitala tjänster