Vår servicenivå är unik inom bankvärlden. Vi går ut över det vanliga och löser våra kunders ärenden med hög ambition att uppnå den bästa personliga servicen. Du får personlig rådgivning och experthjälp inom ekonomi och juridik, men också service och trygghet på resor och i vardagen.

Bekanta dig med våra tjänster

Vi går vår egen väg

– att tänka bortom det traditionella.

Hur ser din situation ut idag? Vilka är dina behov, dina ambitioner och drömmar? En korrekt analys av din nutid är en förutsättning för samsyn kring vägen till framtida mål. Det är en viktig del i vår arbetsmetod, så är även hårt arbete, lokal erfarenhet och förmågan att finna nya vägar.

Vi sammanfattar Ålandsbankens synsätt med att vi går vår egen väg. Genom att tänka bortom den traditionella bankvärlden skapar vi förutsättningar för en ambitiös leverans som hjälper dig på lång sikt.

Välkommen till Ålandsbanken Premium Banking.

Låt oss hjälpa dig att gå din egen väg Bli Premiumkund hos oss

Premium Service

– personlig rådgivning skräddarsydd för dig

För att vi ska kunna ge dig god ekonomisk rådgivning behöver vi känna till dina behov och önskemål. Därför inleder vi alltid samarbetet med en kartläggning av din ekonomi.

Premium Finans

– banktjänster för hela din privatekonomi

Premium Finans innebär att vi ser till din ekonomiska helhet. Du får bättre kontroll över din ekonomi – och mer för pengarna.

Premium Livsstil

– gör livet enklare

Det finns mer i livet än pengar. Mat, underhållning och resor till exempel. Via vår Concierge Service får du förstklassig hjälp med det mesta.

Premium Trygg

– för extra trygghet

Som Premiumkund har du flera kortförsäkringar. En omfattande reseförsäkring som gäller för hela familjen. Dessutom har du ID-stöldsförsäkring, prisskyddsförsäkring och köpskyddsförsäkring.

Premium Placering

– ta ett steg närmare dina drömmar

Expertisen inom vår kapitalförvaltningsorganisation utgör grunden för en skräddarsydd placeringsrådgivning för ditt sparkapital. 

Premium Miljö

– för en hållbar totalekonomi

Vi strävar efter att vår verksamhet ska drivas långsiktigt hållbart såväl finansiellt, socialt som miljömässigt. Tillsammans med oss kan du och din familj bidra till ett friskare Östersjön.

Internetkontoret Premium Banking

Som Premiumkund hos Ålandsbanken utökar du samtidigt dina möjligheter på Internetkontoret.

På Internetkontoret kan du kommunicera direkt med din egen Premiumrådgivare både tryggt och säkert. Du ser de meddelanden som du har skickat och du kan svara på meddelanden från din rådgivare. Utöver Internetkontoret har du så klart också tillgång till Mobilbanken som app till iPhone och Android.

Funktionen Min Ekonomi ger dig full kontroll och överblick över din ekonomi. 

På Internetkontoret kan du till exempel:

  • Få överblick över dina engagemang hos oss.

  • Följa utvecklingen av dina placeringar.

  • Hantera dina betalningar och överföringar.

  • Använda e-faktura och skapa Mobilt BankID.

Under Placera-fliken kan du ta del av de senaste marknadsnyheterna, kurser och börsindexen. Du har möjlighet att följa utvecklingen av dina placeringar och handla fonder.

Dina personliga Premiumsidor ger dig mer bankservice online

I det utökade Internetkontoret för Premium Banking hittar du under fliken Förmåner aktuella erbjudanden och evenemang som du kan ta del av. Du kan kontakta Concierge Service direkt och boka semesterboende med mera. Via tjänsten StopService registrerar du dina kort- och personuppgifter för att kunna spärra dina kort om olyckan är framme.

Detta kan även intressera dig