Hoppa till huvudinnehåll

Dina Premiumförsäkringar

I ditt Premiumkort ingår ett omfattande försäkringspaket som ger dig trygghet såval hemma som på resor.
Employer branding alandsbanken kontor alandsbanking

Reseförsäkring

En omfattande reseförsäkring som gäller vid olyckor och sjukdomar året om och överallt i världen. Du behöver inte ens betala resan med kortet för att försäkringen ska gälla. Försäkrade är – förutom du själv – medresande maka/make/sambo samt barn, barnbarn, styv-, adoptiv- och fosterbarn under 23 år som bor stadigvarande i samma hushåll som kortinnehavaren.

Läs mer om reseförsäkring

Köpskyddsförsäkring

Köpskyddsförsäkringen fungerar som en ”drulleförsäkring” på varor du köpt med ditt Premiumkort inom Norden. Den ersätter skador eller defekter på en vara som betalats med kortet i något av de nordiska länderna. Försäkringen gäller till exempel vitvaror, hemelektronik, möbler och mobiltelefoner. Försäkringen omfattar både Inköpsskydd och Produktskydd.

Läs mer om köpskyddsförsäkring

Prisskyddsförsäkring

En slags lägsta-pris-garanti för varor köpta i Sverige med ditt Premiumkort. Prisskyddsförsäkringen ersätter skillnaden i pris mellan en vara som betalats med kortet i Sverige och samma vara som inom 30 dagar från köpet inom landet säljs till ett lägre pris. Det lägre priset ska vara till allmänt utbud och tillgängligt för alla.

Läs mer om prisskyddsförsäkring

Identitetsstöldförsäkring

Identitetsstöldförsäkringen täcker bland annat juridiska kostnader, inkomstbortfall, betalningskrav och diverse utgifter som uppstår om någon olovligt använder ditt namn och personbeteckning för att öppna kredit- eller bankkonton.

Läs mer om identitetsstöldförsäkring

Hole-in-one-försäkring

Fira framgången på golfbanan med spelkamraterna för upp till 500 euro. Gäller även på hemmaplan.

Läs mer om Hole-in-one-försäkring

Kortförsäkringarna beviljas av Zurich Insurance plc, Finland branch, Södra Esplanaden 22 A, 00130 Helsingfors. Observera att kortförsäkringarna upphör att gälla om ditt kortavtal upphör.