Hoppa till huvudinnehåll

Ett team av specialister

Hos oss är det inte trovärdigt att en person är bäst på allt, just därför kan vi leverera det främsta. Ditt team av specialister arbetar utifrån dina specifika behov och var och en gör det den är bäst på.
Koncern ASK lansering 2444

Vi är specialister på skattelösningar, bolagsstrukturer och skräddarsydda krediter. Tillsammans med våra förmögenhetsförvaltare hjälper vi dig och din familj att bygga långsiktiga värden.

Din personliga rådgivare hjälper dig med alla frågor som rör din egen och familjens privatekonomi. Din rådgivare är också länken till våra experter inom juridik och portföljhantering.

Vi hjälper dessutom familjeföretagare att samordna privatekonomin med företagets ekonomi. Målet är att skapa bästa möjliga helhetslösning för varje kund. Det kan handla om placeringar i aktier och fonder men också om att planera för generationsskiften.

Vi erbjuder allt från avancerad rådgivning till vardagsnära tjänster som exempelvis betalservice, MasterCard-kort, inlåning och lån.

Som Private Banking-kund får du bland annat:

  • Ett team av specialister inom Förmögenhetsförvaltning, Finansiering och Finansiell planering, Personlig Service & Banking. Välj diskretionär eller konsultativ förvaltning enligt dina behov.

  • Ålandsbanken Private Banking Credit- eller Debit-kort (Mastercard) med tillhörande Livsstil- och Tryggtjänster såsom en omfattande reseförsäkring, identitetsstöldsförsäkring och Concierge Service. Som Private Banking-kund kan du även få tillgång till vårt mest exklusiva kort, Ålandsbanken World Elite, med utökade försäkringar och Livsstil- och Tryggtjänster, såsom LoungeKey och Concierge Service 24/7.

  • Juridisk rådgivning för privatpersoner via vår samarbetspartner Advice gällande familje- och arvsrättsliga frågor.

  • Portföljrapport kvartalsvis eller på begäran.

  • Ålandsbankens Mobilbank och Internetkontor med personliga Private Banking-sidor.

  • Inbjudningar till olika evenemang med intressanta teman, aktuell marknadsinformation och vår kundtidning Ålandsbanking.

Välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post

Stockholm, tfn 08 791 47 20, e-post: pbstockholm[at]alandsbanken.se

Göteborg, tfn 031 333 45 00, e-post: pbgoteborg[at]alandsbanken.se

Malmö, tfn 040 600 21 00, e-post: pbmalmo[at]alandsbanken.se

Ja tack, jag vill ha mer information om Ålandsbankens Private Banking!