Hoppa till huvudinnehåll

Möt våra medarbetare

Employer branding alandsbanken man kvinna kontor mobiltelefon

Tack vare vårt breda serviceutbud och våra partnersamarbeten finns det ett stort antal olika roller hos oss, allt från kundrelationer, projekt och processer till regelefterlevnad. Möt några av våra medarbetare från olika avdelningar och få veta mer om hur deras arbetsdagar ser ut.

Rickard, Förmögenhetsförvaltare

Ålandsbanken - Landsbanken 2023 portraits 03 web Se film med Rickard

Marcus, Private Banker/Finansiell Planerare Kredit

Ålandsbanken - Employer branding sverige kontor

"Jag är kundansvarig inom vårt Private Banking erbjudande, där jag jobbar med både förmögenhetsförvaltning och det vi kallar för finansiell planering kredit, vilket innefattar hela vårt krediterbjudande. Mitt jobb handlar mycket om kundrelationer, etablera nätverk och hjälpa nya kunder in i banken."

Läs mer om Marcus

Fredrik, Premium Rådgivare

Ålandsbanken - Employer branding sverige

Jag arbetar som rådgivare inom vårt koncept Premium Banking vid kontoret i Göteborg. Jobbet består av rådgivning kring framför allt förmögenhetsförvaltning och finansiering för privatpersoner och företag. En typisk arbetsdag innehåller mycket kontakter med kunder, kundmöten och till viss del administration för att hjälpa kunderna med att utföra de affärer vi har kommit överens om."

Läs mer om Fredrik

Anna, Servicerådgivare

Ålandsbanken - Landsbanken 2023 portraits 01 web Se film med Anna

Niklas, Gruppchef/Kort

Ålandsbanken - Employer branding mariehamn kontor

”Jag jobbar som gruppchef över kortprocesser på avdelningen Affärsstöd, på huvudkontoret i Mariehamn. På fritiden har jag taxi-service för mina fyra barn som ska till olika aktiviteter, och försöker där emellan hinna med egen träning i form av längdskidåkning på vintern och cykla/springa på sommaren..."

Läs mer om Niklas

Julia, Backofficefunktionär/Inlåning

Ålandsbanken - Employer branding mariehamn

”Jag har de senaste åren studerat och bott i Åbo, där mina studier slutligen ledde till en Ekonomie magisterexamen inom Organisation och ledning..."

Läs mer om Julia