Hoppa till huvudinnehåll

Finansiell Planering

En mer avancerad ekonomi kräver en mer engagerad rådgivare.
Finansiell struktur

Många av företagsägarens och entreprenörens finansiella frågor rör sig i gränslandet mellan de privata respektive ägarrelaterade behoven och engagemangen. Där har vi samlat kompetens som arbetar med frågeställningar och strukturer relaterade till entreprenörskapet. Finansiell Planering projektleder din totala ekonomi.

Vi är specialister på skattelösningar, bolagsstrukturer och skräddarsydda krediter. Tillsammans med våra förmögenhetsförvaltare hjälper vi dig och din familj att bygga långsiktiga värden.

Juridisk rådgivning

Som Private Banking-kund har du tillgång till juridisk rådgivning för privatpersoner gällande familjerättsliga frågeställningar. Läs mer om juridisk rådgivning.

Funderar du på att flytta utomlands?

Vi kan hjälpa dig som är kund hos Private Banking med en utlandsflytt, från ax till limpa. Eftersom vi har experter på samtliga områden, t.ex. omstruktureringar, generationsskiften och utlandsflytt, så kan vi guida dig som kund genom hela processen. Läs mer om utlandsflytt.

Ägarplanering

Som ägare vill du fokusera på din verksamhet och låta andra bistå med hjälp runt finansiella och juridiska frågor. Som kund hos Private Banking kommer du med önskemålen och våra finansiella planerare söker lösningarna. Läs mer om ägarplanering.

Fastighetsfinansiering och skräddarsydda krediter

Behöver du fastighetsfinansiering? Vår effektiva kreditprocess som utgår från varje enskild kund har korta och snabba beslutsprocesser och flexibla lösningar. Läs mer om fastighetsfinansiering.

Försäkringslösningar

Våra försäkringslösningar kan tillföra olika fördelar till ditt placerande. Vi samarbetar med olika bolag inom både förmedling och förvaltning av livförsäkringar. Tillsammans hittar vi den lämpligaste lösningen utifrån ditt behov och dina önskemål gällande placeringsobjekt. Vi erbjuder även olika lösningar, både för dig som är bosatt i Sverige och utomlands. Bekanta dig med våra placeringsförsäkringar.

Självrättelse

Har du oredovisade tillgångar utomlands? Vi hjälper dig med självrättelse. Läs mer om självrättelse.

Seminarium

Våra seminarier behandlar dagsaktuella frågor runt exempelvis skatt och finansiering. Läs mer om våra seminarier och anmäl dig.

Ja tack, jag vill ha mer information om Ålandsbankens Private Banking!