Hoppa till huvudinnehåll
18 feb 2019
Ålandsbanken Blogg

Tillägg till våra allmänna villkor med information om behandling av personuppgifter

Vi har uppdaterat våra allmänna produkt- och tjänstevillkor med information om behandling av personuppgifter i Ålandsbanken. Tillägget medför inte någon förändring i produkt- och tjänstevillkoren och förutsätter inte heller några åtgärder av dig. 

Vår roll som personuppgiftsansvarig

Tillägget förtydligar vår roll som personuppgiftsansvarig vid både fullgörande av avtal och utveckling av våra produkter och tjänster. Vi behandlar personuppgifter också för att uppfylla lag- och myndighetskrav. Mer information om hur vi behandlar personuppgifter hittar du i Ålandsbankens Integritetspolicy.

Kontakta oss om du har frågor

Du kan ta del av våra allmänna produkt- och tjänstevillkor i villkorsbanken. Du kan även få en utskrift av de uppdaterade villkoren genom att kontakta vår Kundservice. Har du frågor om detta är du varmt välkommen att kontakta Kundservice på telefon 0771 415 415.

INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Banken är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter i samband med avtal om och utveckling av olika produkter och tjänster. Personuppgifterna behandlas också för att uppfylla lag- och myndighetskrav. Mer information finns i bankens Integritetspolicy. Där kan kunden även läsa om sina rättigheter i samband med personuppgiftsbehandlingen, såsom exempelvis rätten till rättelse, begränsad behandling och radering. Bankens Integritetspolicy finns på webbplatsen www.alandsbanken.se/integritetspolicy. Kunden kan även få en utskrift av den genom att kontakta Kundservice eller besöka närmaste Ålandsbankenkontor.